L'FS Parets puja a Tercera Divisió nacional

L'equip paretà jugarà a una la categoria nacional gràcies a un ascens compensat

Esports

L'FS Parets jugarà la temporada vinent a Tercera Nacional
L'FS Parets jugarà la temporada vinent a Tercera Nacional | FS Parets

L'FS Parets és equip de Tercera Divisió. L'equip ha aconseguit pujar a la categoria nacional després d'un ascens compensat, provocat per la renúncia del Futsal Lleida. L'ascens feia setmanes que era un rumor al club i a la categoria i finalment s'ha concretat aquesta setmana.

La tercera posició aconseguida pels paretans la temporada passada a Divisió d'Honor Catalana els hi ha donat aquest ascens, ja que eren el primer equip a la llista per si hi havia possibles ascensos compensats, com finalment ha passat.

L'entrenador del primer equip, José Manuel Ibáñez, afirma que l'ascens "no era esperat, però hi havia alguna possibilitat". La temporada vinent, l'FS Parets jugarà a una divisió nacional de futbol sala, amb tot el que això comporta. El conjunt paretà estarà al grup 1 o al 2, els que corresponen als equips catalans. Tot i això, Ibáñez reconeix que encara no coneixen els seus rivals: "Encara no sabem els grups. Poden posar-nos al grup del Lleida o al de Barcelona per proximitat".

El preparador reconeix que ja tenien previst un canvi així a la planificació de la temporada: "Ja vam intentar planificar una cosa més compensada per si sonava la flauta". L'entrenador creu que l'ascens no capgirarà massa els seus plans de pretemporada, però si els de preparació física. Sobre els seus objectius per la temporada vinent, Ibáñez explica que canvien totalment: "A Divisió d'Honor Catalana l'objectiu era l'ascens, ara és salvar-nos i establir-nos a la categoria".

Els jugadors, "il·lusionadíssims"

José Manuel Ibáñez explica que ahir van reunir a tot l'equip per fer-los saber la notícia. "Lògicament, l'equip està il·lusionadíssim, però això no ens pot cegar", remarca el tècnic. Ibáñez afirma que a la reunió d'ahir el cos tècnic va aprofitar per "donar l'enhorabona als jugadors", però també per "donar-los un toc de responsabilitat". L'equip paretà marxarà ara de vacances amb la bona notícia i a finals d'agost començaran la pretemporada per preparar-se pel repte de Tercera Divisió nacional.

Edicions locals