L'Ajuntament posa en marxa diverses obres i millores estivals

Demà s'iniciarà la reforma de la sala de vetlles del cementiri, motiu pel qual aquest espai estarà tancat dos mesos

Societat

La sala de vetlles del cementiri romandrà tancada dos mesos
La sala de vetlles del cementiri romandrà tancada dos mesos | Ajuntament de Parets

El mes d'agost ha estat la data escollida per l'Ajuntament per executar diverses obres i millores al municipi. Demà s'iniciaran les actuacions per reformar la sala de vetlles del cementiri, mentre que aquesta setmana ha finalitzat la substitució del clavegueram del carrer Independència.

Les obres al cementiri consisteixen en la reforma interior integral de la sala de vetlles; distribució, instal·lació elèctrica i climatització, acabats i mobiliari. L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, afirma que "es tracta d'una millora necessària per posar el nostre cementiri al dia".

Les actuacions tindran un cost de ‪166.199,02€. Es preveu iniciar les obres el dimecres 17 d'agost i s'estima que finalitzaran el 21 d'octubre.

En aquestes dates, la sala de vetlles romandrà tancada i no es podrà utilitzar l'espai per fer vetlles, que es podran fer al Tanatori de Monserdà de Mollet. El cementiri continuarà obert al públic amb l'horari vigent, de la mateixa manera que es podran dur a terme els enterraments i el manteniment de l'equipament.

Finalitzada la substitució del clavegueram

D'altra banda, aquesta setmana han finalitzat les obres al clavegueram del carrer Independència. Les actuacions van iniciar-se al passeig de Ronda. Posteriorment, van dur-se a terme al carrer Independència i adjacents. El promotor de les obres ha estat el Consorci Besòs Tordera, a petició de l'Ajuntament.

El resultat de les actuacions al carrer Independència | Aj. Parets

 

Edicions locals