L'FS Parets ja coneix els seus rivals de Tercera Nacional

El club paretà ha quedat situat al grup 1, l'habitual pels equips de Barcelona

Esports

El club paretà debutarà a Tercera Nacional
El club paretà debutarà a Tercera Nacional | FS Parets

L'FS Parets ja coneix els seus rivals i el seu calendari per la temporada 2022-2023. L'equip paretà ha caigut al grup 1 de Tercera Nacional, on s'enfrontarà a equips de tota la província de Barcelona.

Els rivals de l'FS Parets en aquest curs a Tercera Nacional seran principalment del Barcelonès (Gràcia FSC, CFS Monsant, CEFS Prosperitat, Estel Vallseca i Unión Santa Coloma), del Vallès Occidental (Rubí CEFS, AEFS Sant Quirze, CFS Montcada, CE Vacarisses, Castellar FS i Olímpic Floresta) i del Maresme (Sant Joan del Vilassar FS, CFS Arenys de Munt i Mataró B). El grup el completa un altre equip del Vallès Oriental, el CN Caldes.

Els paretans també saben ja el seu calendari per la temporada. L'equip debutarà el 2 d'octubre davant l'Estel Vallseca, en un partit que es jugarà a les 12.30 h al Joaquim Rodríguez. La seva temporada acabarà també a casa el 28 de maig de 2023, en un enfrontament contra el CN Caldes.

Pretemporada preparada

L'FS Parets ja té preparada la seva pretemporada per preparar-se per aquest any a la nova divisió. L'equip jugarà sis amistosos durant el setembre: CN Caldes (dia 3), CEFS Manlleu (dia 10), FS Aiguafreda (dia 11), Acció Sant Martí (dia 17), FS Montcada (dia 18) i AECS L'Hospitalet (dia 24).

Edicions locals