L'alumnat de Can Vila haurà de conviure amb les obres fins a l'octubre

La previsió és que els mòduls comencin a arribar a partir del 10 de setembre

Societat

Mollet del Vallès

Els usuaris de l'Escola d'Educació Especial Can Vila hauran de conviure amb les obres d'instal·lació dels nous mòduls fins a principis d'octubre.

Els tràmits d'urgència per tirar endavant les obres, que es van plantejar al juliol, i l'ajornament de l'inici de curs al 12 de setembre, no han estat mesures suficients per evitar que l'alumnat comenci el curs amb el centre en obres. "Reorganitzarem els espais interiors de l'escola i es faran tots els esforços perquè la convivència amb les obres entorpeixi el mínim l'activitat lectiva", diu el regidor d'Educació, Raúl Broto, que aquests dies s'ha reunit amb el claustre i l'AMPA de l'escola.

La pluja i alguna discrepància amb l'empresa que executa l'obra civil –prèvia a la instal·lació dels mòduls– ha allargat aquests treballs que, finalment, es preveu que acabin la setmana vinent. Amb tot, Broto assegura que el retard de l'obra civil no afecta el calendari sinó que és el retard en el lliurament dels mòduls pels problemes de subministrament el que endarrereix la planificació. La primera part dels mòduls no arribarà fins al 10 de setembre i la segona s'ha acordat que arribi el 17 –un dissabte– per seguretat. "Calculàvem enllestir-ho el 26 de setembre, però tot es retardarà una setmana", indica Broto. Les noves previsions apunten que l'obra s'acabarà a principis d'octubre.

Edicions locals