El PSC del Vallès Oriental treu pit per la gratuïtat dels abonaments de Rodalies

Diversos batlles han realitzat aquest matí una roda de premsa a Parets per explicar la mesura, en marxa des d'avui

Política

El PSC del Vallès Oriental treu pit per la gratuïtat dels abonaments de Renfe
El PSC del Vallès Oriental treu pit per la gratuïtat dels abonaments de Renfe | PSC Vallès Oriental

Aquest dijous 1 de setembre, coincidint amb l'entrada en vigor de la gratuïtat dels abonaments de Rodalies Renfe, diversos alcaldes socialistes de la comarca s'han aplegat a l'estació de Parets del Vallès per posar en valor aquest mesura del govern de l'Estat.

Concretament hi han estat els batlles de Parets, Canovelles, Montmeló i la Llagosta, així com un regidor de l'equip de govern de Lliçà d'Amunt.

L'amfitrió, el paretà Francesc Juzgado, ha celebrat que "els que tenien dificultats per arribar a finals de mes, ara tenen una ajuda més. És un estalvi important per les butxaques dels ciutadans". A més de l'estalvi econòmic, aquesta "clara aposta pel transport públic és també un estalvi energètic", ha dit el batlle de Parets del Vallès.

Per la seva banda, l'alcalde de Canovelles i president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, ha destacat, en referències a les diverses mesures aprovades per l'Estat, que "tenim un Govern de la gent, com els alcaldes socialistes; sempre hem posat les persones al centre de les nostres polítiques, sempre treballant pels que més ho necessiten".

El montmeloní Pere Rodríguez també s'hi expressava en el mateix sentit: "Som el govern de les persones que menys recursos tenen, els que més necessiten de l’ajut i suport d’un govern progressista i socialista, com és el de Pedro Sánchez".

Per últim, l'alcalde de la Llagosta, Oscar Sierra, i el regidor David Morales de Lliçà d’Amunt, també han valorat molt positivament que les mesures suposin una millora en l’economia familiar.

Durant els pròxims dies, regidors i militants del PSC, repartiran fulletons informatius a les estacions de tren i d’autobús del Vallès Oriental que detallen totes les mesures que s’estan aplicant.

Edicions locals