Danone obre a Barcelona el seu primer 'hub' tecnològic a l'Estat

El centre donarà feina a més d'una trentena de persones

Economia

L’empresa d’alimentació francesa Danone, amb seu a Parets, ha obert a Barcelona el seu primer hub tecnològic a l’Estat espanyol, un projecte que suposarà la creació de més de 30 nous llocs de treball qualificats especialitzats en tecnologia i anàlisi de dades. 
Danone obre a Barcelona el seu primer 'hub' tecnològic a l'Estat 
 

El nou centre, que ja es troba en funcionament, està dedicat a projectes d’innovació i digitalització dels processos operatius del negoci de la companyia. 

El director de l’àrea d’IT & Data de Danone a la península Ibèrica, Nicolas Cosqueric, explica que “volem que el 2025 la tecnologia i les dades es converteixin en els grans diferenciadors estratègics de Danone: per això hem accelerat la consolidació d'aquest hub a Barcelona on es coordinaran projectes digitals que escalaran a nivell global”.  

Cosqueric subratlla que "fa anys que innovem en totes les àrees del nostre negoci, però ara necessitem accelerar la digitalització del nostre negoci amb un espai que comptarà amb persones de diferents nacionalitats".

Uns 900 treballadors a l'estat

Es tracta del cinquè hub d’innovació i tecnologia de la companyia a escala internacional i complementa els oberts l‘any passat a França, Mèxic, Polònia i Malàisia. 

Actualment Danone compta amb 900 treballadors a Catalunya ubicats a les oficines centrals de Barcelona, la planta de lactis i proteïnes alternatives vegetals a Parets del Vallès, la d’aigua mineral a Sant Hilari Sacalm i els equips comercials. 

Edicions locals