Una Diada de l'Onze de Setembre musical a Parets

L'acte institucional serà a les 11 h a la plaça dels Països Catalans

Política

Després de dos anys de restriccions, els Ajuntaments i els moviments socials recuperen la commemoració de la Diada de l'Onze de Setembre sense limitacions. A Parets més enllà de l'ofrena floral s'oferirà un vespre musical.

Diumenge, Onze de Setembre, se celebrarà novament la Diada Nacional de Catalunya. Per a bona part dels partits i entitats sobiranistes, serà la diada que recordarà el 5è aniversari del referèndum de l'1 d'octubre, tot i que en aquesta ocasió el moviment independentista es mostra més desunit que mai. Les tensions entre els dos partits de govern a Catalunya, ERC i Junts, es deixaran notar en bona part de les celebracions, sobretot a la manifestació que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona.

Més enllà de com afrontin els partits independentistes aquesta jornada, a Parets, l'acte institucional serà a les 11 h a la plaça dels Països Catalans amb una ofrena floral davant el monument al 1714. Abans i després de l'ofrena es faran sengles una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers.

Diada musical

La música tornarà a ser protagonista del programa d'activitats de l'Ajuntament de Parets per commemorar la Diada de Catalunya. Dissabte 10 de setembre a la nit, a la plaça de la Vila, s'hi podrà gaudir de dos concerts protagonitzats per dues generacions ben diferents.

A les 21.30 h serà el torn del Joan Liaño. El jove granollerí, participant del concurs musical Eufòria de TV3, interpretarà diversos èxits del seu pas pel popular programa televisiu.

Per la seva banda, a les 22 h engegarà l'actuació de la Salseta del Poble Sec, una banda ja llegendària que en la gira del seu 45è aniversari farà ballar el públic amb el seu repertori fresc, dinàmic i divertit. Es tracta d'un grup de referència del panorama musical català que ha regalat a diverses generacions un bon grapat de temes memorables.

Edicions locals