La Diada de la Bicicleta prepara els seus pedals

La bicicletada de Bikers Parets se celebrarà aquest diumenge

Esports

La Diada de la Bicicleta torna aquest diumenge
La Diada de la Bicicleta torna aquest diumenge | Bikers Parets

La Diada de la Bicicleta torna aquest diumenge. La pedalada del club Bikers Parets tindrà un recorregut de 10 km pel municipi, accessible per a gent de totes les edats i nivells. 

La jornada arrencarà a les 10 h al Pavelló Joaquim Rodríguez, on començarà el recorregut de 10 km. La pedalada comptarà amb dos avituallaments: un a mig recorregut, a la piscina municipal; i un segon a l'arribada, novament al pavelló. Tots els participants rebran diversos obsequis com una samarreta tècnica i una bossa d'obsequis. A més, podran participar en les diverses activitats organitzades per completar el matí, com per exemple una classe de zumba.

Les persones que vulguin participar-hi, però no disposin de bicicleta poden optar per reservar una de les 10 que ofereix el club de manera gratuïta. Addicionalment, diumenge es farà un sorteig entre tots els participants de dues bicicletes de BTT.

Les inscripcions es poden fer a través del web Runedia per un preu de 5 € fins al dissabte. També es podran fer presencialment el mateix dia de la pedalada, en aquest cas per 7 €. La jornada està organitzada pel club Bikers Parets, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

Edicions locals