El govern de Parets demana a la Generalitat actualitzar els imports del futur institut escola

També sol·licita una subvenció per a la piscina descoberta o el servei d'urgències nocturnes al CAP

Societat

Toni Morral, a l'esquerra, amb membres del govern de Parets, visitant l'emplaçament del futur institut escola
Toni Morral, a l'esquerra, amb membres del govern de Parets, visitant l'emplaçament del futur institut escola | Silvia Ferran / Aj. Parets

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, es reunia dimarts amb el govern de Parets, en una trobada en què els representants de l'administració van aprofitar per fer-li arribar diverses demandes. Una d'elles, vinculada a l'institut escola.

Tenint en compte l'increment del preu de materials, el govern local va demanar actualitzar els imports del conveni del futur institut Escola. Cal recordar que l'Ajuntament avançarà els diners amb el compromís de retorn del 90% per part de la Generalitat.

Altres demandes del govern paretà van ser la petició de més recursos i millores al CAP, així com el servei d'urgències nocturnes, subvenció per a la piscina descoberta i més presència dels Mossos d'Esquadra a Parets.

L'alcalde, Francesc Juzgado, valorava "positivament la reunió de treball, i la mediació del delegat entre Ajuntament i Generalitat de Catalunya". "Com més cohesionats treballem totes les administracions, millor per a tothom", hi afegia el batlle.

Per la seva banda, Antoni Morral, qui va visitar la ubicació del futur institut escola, va comprometre's a intervenir entre les dues administracions "en el que faci falta".

Edicions locals