El Sot d'en Barriques acollirà una jornada per promocionar els comerços locals vinculats a la imatge personal

La fira servirà també perquè la nova associació de comerciants es doni a conèixer

Economia

La regidora O'hara Valdívia i l'Alcalde, Francesc Juzgado, durant la roda de premsa de presentació del 'Posa't guap@'
La regidora O'hara Valdívia i l'Alcalde, Francesc Juzgado, durant la roda de premsa de presentació del 'Posa't guap@'

El diumenge 9 d'octubre l'Ajuntament de Parets organitzarà al parc del Sot d'en Barriques la jornada anomenada Posa’t guap@, una iniciativa que servirà per donar a conèixer i promocionar els comerços locals que estan vinculats a la imatge personal, "tant l'exterior com la interior", com puntualitzava la regidora de Comerç i Consum, O'hara Valdivia, en la roda de premsa celebrada la setmana passada a la sala de plens.

D'aquesta manera, hi participaran perruqueries, botigues de roba, dietètiques, gimnasos, estètiques, dentistes o psicòlegs, entre d'altres.

Per al govern, aquest esdeveniment serà molt més que una fira. "Serà una jornada per retrobar-nos amb el comerç local, per donar-nos suport i teixir aliances entre ells i entre l'administració", deia l'alcalde, Francesc Juzgado, qui considera que el Posa’t guap@ servirà també "per demostrar que no cal sortir de Parets per tenir aquests serveis".

Pel que fa a les carpes, "la proposta inicial era de 20 carpes", segons va comentar Valdívia, qui va deixar entreveure que probablement n'hi hauria més per poder encabir tots els comerços que hi volen participar. De fet, l'edil socialista va assegurar que el 9 d'octubre "el Sot d'en Barriques es quedarà petit, perquè no podrem encabir tanta activitat que volem fer".

Al llarg del dia –a banda dels estands– hi haurà tota mena d'activitats, espectacles i tallers per a grans i petits, així com una mestra de cerimònies, que serà el fil conductor de la jornada. No hi faltaran desfilades de roba i canvis radicals de cabells. Entre els tallers, la regidora de Comerç va voler destacar que també n'hi hauria "per gestionar emocions i dedicats als estereotips i rols de gènere". El programa d'actes encara no està tancat i l'Ajuntament el donarà a conèixer pròximament.

La nova associació de comerciants es donarà a conèixer

Aprofitant l'ocasió, la nova junta de l'associació de comerciants de Parets es presentarà durant la jornada. Com ja avançava el SomParets el passat juliol, l'associació de comerciants estava a punt per tornar a ser una realitat, i ho faran recuperant el nom de la darrera entitat que hi va haver al poble, l'ASIC (Associació de Serveis i Comerços de Parets), que va desaparèixer el desembre de 2018 després que dimitís la junta i no es trobés cap relleu.

Edicions locals