El CF Parets comença el seu quart any a Primera Catalana

L'equip paretà iniciarà la lliga al Josep Seguer davant el CD Bescanó

Esports

L'equip paretà inicia la lliga aquest diumenge
L'equip paretà inicia la lliga aquest diumenge | CF Parets

Sergi Casanovas

La lliga de Primera Catalana arrenca aquest cap de setmana, amb el CF Parets situat al grup 1 de la divisió. La temporada 2022-2023 promet ser diferent i emocionant, ja que els equips es jugaran la seva classificació a la nova Superlliga que es posarà en marxa l'any que ve.

L'entrenador del CF Parets, Javi López, creu que l'equip arriba bé i amb marge de millora a l'inici de lliga: "A la pretemporada hem corregit errors. La part bona és que no hem tingut lesions".  El conjunt paretà ha jugat un total de sis amistosos de pretemporada en sis setmanes, amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes.

El tècnic creu que les seves metes per aquest curs és anar més partit a partit: "Volem assegurar la salvació com més aviat millor. A partir d'aquí ja podem ser més ambiciosos, fins i tot optar a entrar a la Superlliga". López reconeix que l'any passat va ser "molt millor de l'esperat" i espera "com a mínim igualar-la" per la 2022-2023.

El CD Bescanó serà el primer rival del CF Parets, en un partit que es jugarà diumenge a les 12 h al Josep Seguer. López creu que serà un inici difícil: "Ens tocarà córrer darrere d'ells. El Bescanó és un equip que juga molt bé".

Edicions locals