L'Hospital de Mollet rep el premi al millor servei d'Urgències

La Fundació Sanitària Mollet recollia el guardó estatal que reconeix la qualitat i excel·lència dels serveis sanitaris

Societat

L'Hospital de Mollet rep el premi al millor servei d'Urgències
L'Hospital de Mollet rep el premi al millor servei d'Urgències

La Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonada com a Millor Hospital en Urgències en la categoria d’hospital públic de referència en la quarta edició dels Premios BSH - Best Spanish Hospital Awards durant la cerimònia d’entrega de premis celebrada a Bilbao dijous passat.

L’FSM ha estat també segona finalista en la categoria hospital públic de referència en Processos Quirúrgics i Processos no Quirúrgics.

En aquesta IV edició s’han presentat 140 centres hospitalaris de tot Espanya amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència hospitalària a través de més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial a nivell estatal i potenciar la millora contínua d’hospitals d’aguts públics i privats de tot l’estat espanyol. Les comunitats amb una major representació han estat Catalunya, amb 33 centres, seguida de Madrid amb 23 centres, i d’Andalusia amb 21 centres.

Han recollit el guardó Núria Pomares, cap del Servei d'urgències de la Fundació Sanitària Mollet, i Natalia Allué, cap del Servei de Documentació Clínica.

Els premis estan coorganitzats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en anàlisis d’indicadors per la gestió clínica, i ASHO, líder nacional en serveis de codificació d’altes hospitalàries, amb la col·laboració de la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa). 

Edicions locals