El CP Parets aconsegueix sis podis a les Copes Catalunya i Federació

El club paretà va tenir 11 patinadores a les dues competicions

Esports

Les 11 patinadores del CP Parets que van participar a les copes
Les 11 patinadores del CP Parets que van participar a les copes | CP Parets

El Club Patí Parets s'ha penjat sis medalles a les diverses finals de les Copes Catalunya i Federació, que s'han celebrat en els últims dies. L'entitat paretana va tenir 11 patinadores entre totes les categories.

El CP Parets va assolir cinc primeres posicions a la Copa Catalunya. Mariona Cera i Aina Vegas ho van aconseguir al nivell 1 aleví i al nivell 3 benjamí, respectivament. Al nivell 5 van penjar-se l'or Dídac Sedano i Abril Pérez, mentre que Paula Matas va guanyar el nivell 6 infantil. Maria Barroso va tancar el palmarès paretà amb una tercera posició al nivell 4 benjamí de la Copa Federació.

Més medalles baixvallesanes

L'altre club baixvallesà que va aconseguir pujar al podi va ser el CP Sant Fost. Les santfostenques van triomfar especialment a la Copa Federació, on es van penjar quatre medalles: dos ors per Andrea Comendador i Lorena Aranda i dos bronzes per Olga Ortiz i Merche Martínez. El balanç és prou bo, ja que l'entitat de Sant Fost comptava amb un total de 6 patinadores a les copes.

El CPA Mollet i el CP Montornès també van tenir dues participants cadascun a les competicions, però no van aconseguir pujar al podi.

Edicions locals