Bon inici de lliga a Tercera Nacional per l'FS Parets

El conjunt paretà va debutar amb victòria contra l'Estel Vallseca (6-2)

Esports

Els de Parets van debutar amb victòria al Joaquim Rodríguez
Els de Parets van debutar amb victòria al Joaquim Rodríguez | FS Parets

L'FS Parets no podia haver començat millor la temporada a Tercera Nacional. L'equip paretà va sumar els primers tres punts a casa davant l'Estel Vallseca, amb un triomf per 6 gols a 2. Els de José Manuel Ibáñez se situen així en tercera posició a la classificació, juntament amb els equips que han debutat amb victòria.

Els de Parets van tenir "un partit disputat", tal com destaca el seu entrenador José Manuel Ibáñez. L'FS Parets es va posar per davant ràpidament amb dos gols d'Eric Combes, moment a partir del qual va començar a respondre l'Estel Vallseca amb gols que van ser "errors defensius" del Parets, segons Ibáñez. La igualtat fa durar fins al 4-2, on els paretans van agafar embranzida i van accelerar fins al 6-2 final.

El tècnic paretà es mostra satisfet amb el joc de l'equip: "L'equip va estar a l'alçada a nivell de grup. No és fàcil guanyar a una primera jornada davant la teva afició, hi ha un compromís extra". Tot i això, Ibáñez es mostra cautelós i afirma que han de reduir els errors perquè a Tercera "es pagaran molt cars". El preparador també agraeix a l'afició el suport i afirma que va haver "molt ambient a les graderies".

De cara a la temporada, l'entrenador es marca objectius realistes: "Sent novells volem mantenir-nos. Jo confio en la plantilla i crec que dependrem plenament de nosaltres".

Un rival de més categoria

El pròxim partit de l'FS Parets serà aquest dissabte a la pista de l'Olímpic Floresta. Ibáñez afirma que el partit serà "completament diferent" i espera "un rival molt dur a la seva pista", ja que són "un equip consolidat a la categoria". El duel serà el dissabte a les 18 h al pavelló de La Floresta (Sant Cugat del Vallès).

 

Edicions locals