Abacus Mollet organitzarà una marató de dotze hores de jocs de taula

A més, oferirà descomptes especials en jocs de taula al llarg de tot el mes d'octubre

Cultura

Abacus Mollet organitzarà una marató de dotze hores de jocs de taula
Abacus Mollet organitzarà una marató de dotze hores de jocs de taula

La cooperativa celebra aquest octubre el mes dels jocs de taula oferint descomptes especials tant a les botigues físiques com a Abacus.coop(la botiga en línia), i en el cas de Mollet també oferiran una marató de jocs de taula al Mercat Vell.

La marató de partides en viu serà el dissabte 15 d’octubre, de 10 h del matí a 22 h del vespre, al Mercat Vell. Durant un dia sencer, els amants dels jocs de taula de la ciutat es podran reunir en aquest emblemàtic recinte per jugar plegats, compartir experiències i aprendre nous jocs de la mà de demostradors professionals.

Serà trobada per a grans i petits, ja que hi haurà diversitat de tallers per adaptar-se a totes les edats i gustos. També hi haurà el sorteig d’una panera de jocs de taula valorada en 350 euros. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Hedbanz i Pictureka, aquest dissabte

D'altra banda, per a aquest dissabte 8 d'octubre també han programat dues sessions a la botiga molletana precisament vinculades als jocs de taula. A les 12 h els assistents podran jugar al Hedbanz i a les 18 h serà el torn del Pictureka.

Ofertes en jocs de taula

Els amants dels jocs de taula tindran a la seva disposició una àmplia oferta de més d'un miler de jocs de taula i puzles, triats amb cura seguint els criteris de qualitat i de valors d’Abacus, amb descomptes durant tot el mes. Entre aquest ventall hi haurà les darreres novetats, a més d’una selecció exclusiva de jocs en català, com Emotio, Mascotes i Sushi Go.

En aquest enllaç es poden consultar totes les activitats que les diferents botigues Abacus organitzen al llarg del mes dels jocs de taula.

Edicions locals