Doble homenatge a Lluís Companys 82 anys després de ser afusellat

El parc de la Linera va acollir l'ofrena d'Ara Parets ERC i l'acte de l'Ajuntament i de la Taula de la Memòria Històrica

Política

Doble homenatge a Lluís Companys 82 anys després de ser afusellat
Doble homenatge a Lluís Companys 82 anys després de ser afusellat | Silvia Ferran / Aj. Parets

El parc de la Linera de Parets del Vallès acollia divendres l'acte d’homenatge al president Lluís Companys amb motiu del 82è aniversari del seu afusellament que es commemorava l'endemà 15 octubre. Com és habitual, l'homenatge va ser organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Parets del Vallès i la Taula de la Memòria Històrica de Parets.

Durant l’acte hi va haver els parlaments de l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, i de la vicealcaldessa, Casandra Garcia. Per part de l’entitat la Taula de la Memòria Històrica, Albert Blasco va llegir-ne el manifest.

A més, l’homenatge va acollir un recital poètic amb la participació de l’associació Niu d’Art Poètic i una actuació d’acompanyament musical a càrrec de Jordi Azagra, el director de l'Escola de Música de Parets.

Prèviament a l'acte institucional del consistori, Ara Parets ERC feia la seva ofrena floral particular, un acte, que ja fa anys que organitzen.

Ofrena floral d'ERC | Ara Parets ERC

 

Edicions locals