L'actual alcalde, Francesc Juzgado, repetirà com a candidat del PSC de Parets

Així ho ha ratificat aquest dimecres al vespre l'assemblea local del PSC

Política

Francesc Juzgado, durant la seva intervenció d'aquest dimecres a la seu del partit
Francesc Juzgado, durant la seva intervenció d'aquest dimecres a la seu del partit | PSC Parets

L’assemblea del PSC de Parets ha triat Francesc Juzgado com a candidat del partit per als comicis del 2023. La candidatura de Juzgado per encapçalar la llista socialista ha estat l'única que s’ha presentat a l’elecció i que ha estat ratificada per l’assemblea local, que aquest dimecres ha omplert de gom a gom la seu del PSC de Parets.

Durant la seva intervenció, el candidat socialista ha destacat el seu "compromís i estima per Parets i pel projecte de ciutat que tenim per al nostre poble els i les socialistes". Juzgado ha posat en valor la feina feta pels socialistes durant les darreres dècades a Parets del Vallès, "que fan del nostre un poble referent en molts àmbits. Un lloc on la pràctica majoria de paretanes i paretans n'estan satisfets de viure-hi". 

Juzgado ha conclòs recordant que “tenim projecte de futur per fer que Parets del Vallès continuï avançant" i compta amb tothom que vulgui "sumar en positiu". Juzgado també hi ha afegit que "hi ha Cesc per a estona”.

Francesc Juzgado va ser alcalde durant l'últim any de l'anterior mandat, suplint en Sergi Mingote, i va presentar-se a  les eleccions del 2019 com a candidat. Tot i ser la força més votada, el pacte entre Ara Parets ERC, Sumem Esquerres a Parets i Parets per la República el va deixar fora de l'Alcaldia durant uns 19 mesos, fins que es va produir la moció de censura, amb l'actual pacte entre socialistes i Sumem Esquerres a Parets.

Des del PSC de Parets diuen del candidat que "destaca per la seva proximitat i capacitat de diàleg, i per obrir l’Ajuntament i el seu despatx a tothom".

Juzgado, al centre, acompanyat dels membres del PSC de Parets | PSC Parets

 

Edicions locals