David Fernández i 'Valentina Quàntica' les propostes teatrals del cap de setmana

Humor i reflexions sobre el paper de les dones a la ciència, a la Sala Basart i a Can Rajoler, respectivament

Cultura

David Fernández
David Fernández | MPC Management

Els escenaris paretans acostumen a omplir-se d'arts escèniques de primera línia els caps de setmana, tal com passarà en aquesta ocasió.

L'actor i humorista David Fernández –que ha representat a personatges tan reconeguts com l'esperpèntic Chikilicuatre o el Gilipollas– portarà el seu espectacle No estoy bien a la Sala Basart de la Cooperativa, en el qual les rialles estan assegurades. Fernández ja avisa d'entrada que no està bé, perquè per fer l'humor tan boig i divertit que practica no es pot estar molt bé del cap. En aquest xou, el David s'amaga darrere d'un personatge que no vol desvetllar, l'únic que garanteix és que la proposta està feta perquè tothom rigui molt. "Perquè, com va dir Aristòtil, 'l'humor és a la vida el mateix que l'ou a la truita. Sense ou no hi ha truita, sense humor no hi ha vida'. La frase no és d'Aristòtil, esclar, però el David ja ens havia avisat: no està bé". Així es presenta el No estoy bien de David Fernández, que es podrà gaudir dissabte a les 22.30 h.

Anna Aumatell i Raúl Martínez, de la companyia Anna Roca, representant 'Valentina quàntica'

L'endemà serà el torn per a la companyia Anna Roca amb Valentina Quàntica, una obra programada per Rialles, interpretada per Anna Aumatell i Raúl Martínez i que parlarà d'empoderament femení, de ciència en directe i d'emergència climàtica. Per què hi ha tan poques científiques reconegudes?, es qüestionaran al llarg d'aquest espectacle que es podrà gaudir a les 18 h a Can Rajoler.

Per últim, cal destacar, a més, que dissabte també hi haurà el concert de Miss Raisa a Can Rajoler a partir de les 19 h, emmarcat en el programa Prou d'hòsties.

Edicions locals