Jordi Seguer: 'Cal aturar el projecte del plàtan, que posarà en punt mort el comerç local'

Candidats del Vallès Oriental mantenien una trobada amb la secretària general del partit, Marta Rovira

Política

Jordi Seguer: 'Cal aturar el projecte del plàtan, que posarà en punt mort el comerç local'
Jordi Seguer: 'Cal aturar el projecte del plàtan, que posarà en punt mort el comerç local' | ERC

Un grup de candidats del Vallès Oriental a les eleccions municipals de l'any que ve han viatjat a Ginebra per mantenir una reunió de treball amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

Durant la trobada, els alcaldables han transmès a Rovira alguns dels reptes concrets dels seus municipis i s'han posat sobre la taula les prioritats i necessitats de la comarca. "El Vallès Oriental és una comarca diversa travessada per moltes infraestructures que té reptes en mobilitat, transport públic i connectivitat entre nuclis", explicava la secretària general d'ERC en una roda de premsa posterior a la reunió via Internet. En aquest sentit, Rovira reiterava l'oposició del partit al projecte de Quart Cinturó i destacava la necessitat de fer compatible la convivència del sector industrial i el patrimoni natural de la comarca.

Potenciar l'equilibri territorial per arribar tant als grans municipis com també als molts nuclis disseminats existents; invertir més en formació professional i executar el Pla Estratègic del Circuit, són algunes de les prioritats que Rovira va esmentar.

Sobre les candidatures al Vallès Oriental, Rovira assegurava que ERC treballa perquè reflecteixin la diversitat de la societat i per la feminització, amb "un 40% de les caps de llista que són dones". "Hi ha molta il·lusió i projectes i cal que tinguem una oportunitat per poder-los portar a terme", afegia la líder republicana, qui reclamava com a necessària un "regeneració política" a municipis i ciutats on "fa molts anys que governen els mateixos".

Jordi Seguer amb membres d'ERC de la comarca i Marta Rovira

En aquest sentit, el candidat d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, destacava que el 2019 van "acabar amb 40 anys d'hegemonia socialista", però lamentava que la moció de censura ma trencar "aquell govern transformador i amb valors republicans". De cara als comicis del 2023, refermava la voluntat de tornar al punt de partida del 2019 –quan ell assolia l'Alcaldia– "però amb més força".

Del present mandat i la tasca d'ERC al govern paretà, Seguer va destacar projectes com el de l'institut escola. "Vam arribar a un acord amb la Generalitat", deia, alhora que apuntava que les maneres de fer eren molt diferents "del model socialista d'enfrontament amb la Generalitat". El portaveu d'ERC a Parets també reivindicava la importància "d'aturar el projecte del plàtan, que posarà en punt mort el comerç local".

Edicions locals