Optimisme malgrat una Diada sense enxaneta

Després d'una caiguda la setmana anterior, Manyacs no va poder comptar amb l'enxaneta

Cultura

Optimisme malgrat una Diada sense enxaneta
Optimisme malgrat una Diada sense enxaneta | Silvia Ferran / Aj. Parets

La colla castellera els Manyacs de Parets va celebrar diumenge la seva setena Diada, amb la participació de l'entitat local i de les colles convidades de Mollet del Vallès i de Sant Feliu de Llobregat.

Els paretans van fer un pilar de 4 d'entrada i un de sortida, així com un intent de 4 de 6 i un 3 de 6. Els morats no van poder carregar cap dels dos castells, ja que no disposaven d'enxaneta. La setmana anterior, amb motiu dels actes de la Diada dels seus padrins molletans, Manyacs va patir una caiguda en l'actuació de vigília. Tenint en compte que era massa recent, per a la diada paretana els hi va faltar la peça que completaria els castells carregats.

Tanmateix, el president de l'entitat, Jordi Domènech, sí que es mostra optimista, perquè després de dos anys sense diada, enguany han "recuperat camises noves i hi han tornat persones de feia temps". "Han estat uns anys molt durs i hi ha colles de 6 passant-ho magres", hi afegeix.

Pel que fa als molletans, els de verd claret van descarregar un pilar de 4, un 3 de 7, un 5 de 6, un 4 de 6 i dos pilars de 4 per cloure.

Edicions locals