Un nou CorreParets perquè cap infant paretà es quedi sense joguina

Se celebrarà el 18 de desembre i les inscripcions es podran fer a partir de dijous

Societat

Imatge de l'acte de presentació d'aquest dimarts
Imatge de l'acte de presentació d'aquest dimarts | Aj. Parets

Aquest dimarts s'ha presentat a la sala de plens de l'Ajuntament de Parets una nova edició del CorreParets, la cursa solidària impulsada pel consistori conjuntament amb Càritas Parets i que enguany tindrà lloc el 18 de desembre i arrencarà i finalitzarà a les pistes d'atletisme.

La cursa CorreParets ja és una tradició dins de les activitats nadalenques de cada any. Es tracta d'una cursa solidària adreçada a la compra de joguines per a nens i nenes del municipi sense recursos. Sota el lema 'Si tu corres, jo jugo', la cursa compta amb la col·laboració de Don Dino i entitats i empreses del municipi com el Club d’Atletisme Parets, el Club d’Activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, Bikers Parets, la Penya Blaugrana Parets i ColaCao.

El recorregut de la cursa és de 5 km de baixa dificultat apta per a famílies i enguany la sortida i l’arribada serà a les pistes d'atletisme. La cursa té places limitades amb un preu d’inscripció de 5 euros i, com a obsequi, s’entregarà als participants una samarreta tècnica, una gorra de Pare Noel i un entrepà. Durant la cursa, els carrers i els encreuaments del trajecte estaran sota el control dels voluntaris de Protecció Civil i de la Policia Local de Parets.

Les inscripcions estaran obertes a partir del 24 de novembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 21 h; a la Piscina Miquel Luque, de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; i al Centre Cultural Can Rajoler, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dijous de 16 a 19 h.

"Perquè cap nen es quedi sense joguina"

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha convidat a tothom a participar en la cursa "perquè cap nen ni nena de Parets es quedi sense joguina aquest Nadal".

Andrea Quintana, de Càritas Parets, ha assegurat en l'acte que tenen present al Sergi Mingote, perquè va ser l'alcalde que va engegar el projecte, però també ha tingut paraules d'agraïment cap a l'actual batlle, Francesc Juzgado, i cap al regidor de Cultura, Francesc de la Torre: "Ens ho han posat molt fàcil”. A més, ha explicat que a partir d'aquesta cursa cada any fan una vuitantena o norantena de regals i "és una feina molt satisfactòria".

Per últim, Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino, ha apuntat: "Som una empresa molt sensible als actes socials, sobretot protagonitzats per nens i nenes. El CorreParets no és una cursa, és ja una tradició i forma part del calendari de molts paretans i paretanes".

Edicions locals