La presentació del nou documental de Paco Heredia comença la segona fase de l''Enamora't de Parets'

La nova campanya de l'Ajuntament va arrencar dilluns amb la presentació de la producció 'El trayecto' de l'artista paretà

Societat

La presentació del nou documental de Paco Heredia comença la segona fase de l''Enamora't de Parets'
La presentació del nou documental de Paco Heredia comença la segona fase de l''Enamora't de Parets' | Silvia Ferran / Aj. Parets

L’Ajuntament va posar en marxa la segona fase de la campanya Enamora’t de Parets, sota el nom d’Enamorat de Parets, en un acte públic celebrat el passat dilluns, al Teatre Can Rajoler. El tret de la sortida de la campanya va ser la presentació del documental El Trayecto de Paco Heredia, que està en procés d’edició i hi col·laboren artistes locals i d’altres països amb l’objectiu de posar Parets al mapa cultural internacional.

La presentació de la campanya i del documental ha anat a càrrec del seu creador i de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado. El batlle destaca la rellevància del documental: “És una manera de projecció del municipi, una presentació més turística per ensenyar a la gent que Parets es pot venir a visitar cada dia. Serà un gran documental i ens descobrirà racons que fa temps que no visitem o en els que no ens hi aturem, però formen part del nostre dia a dia". L'alcalde afirma que el sentiment de la gent és el més important: "Molts, com el Paco, portem enamorats de Parets tota la vida. Un dels valors més importants del municipi són les persones que hi vivim i l'estimem”.

Francesc de la Torre, regidor de Cultura, també es mostra molt satisfet amb els resultats que s'estan obtenint: “Aquest és un projecte de poble fet amb una persona del poble. Qui millor que en Paco Heredia, molt conegut al món cultural de Parets, una persona que al final serà qui il·lustrarà aquest projecte de la segona fase de l’Enamora’t de Parets, i que tracta de visibilitzar llocs turístics i posar en valor la cultura local que tenim i ens consta que el Paco ha comptat amb moltes persones del nostre món cultural en llocs emblemàtics”.

L’artista paretà, Paco Heredia, apunta que “El Trayecto és una obra audiovisual que, a través del temps i del meu trajecte, és una oda d'allò que és el poble; els paisatges, la gent, tot està molt enllaçat amb el món de la cultura i crec que val la pena posar en escena a moltes persones i molts espais". L'autor també agraeix a la gent la seva col·laboració: "La gent s'ha deixat l'ànima a l'hora de parlar del poble i el patrimoni de Parets el consolida la gent. El protagonista d'aquest documental és Parets, i jo, que soc d'aquí, no sabia que Parets era tan bonic, que es conservava tan bé i que la gent era tan hospitalària”.

El documental es troba actualment en fase de postproducció i es preveu que es projectarà pròximament.

Edicions locals