Parets per la República projecta els curtmetratges d'Anna Moragriega i Núria Dunjó

Serà aquest divendres a les 19 h, al Teatre de Can Rajoler, i l'entrada és gratuïta

Cultura

Parets per la República projecta els curtmetratges d'Anna Moragriega i Núria Dunjó
Parets per la República projecta els curtmetratges d'Anna Moragriega i Núria Dunjó

Aquest divendres 2 de desembre a les 19 h, al Teatre de Can Rajoler, es podrà gaudir de la projecció de dos curtmetratges de dues cineastes paretanes. Es tracta de Nàdia i Harta, de la productora Anna Moragriega i la guionista Núria Dunjó. Tot plegat serà en un acte organitzat per Parets per la República-Junts i que comptarà amb la participació de totes dues cineastes.

Cal destacar que aquests dos films han estat preseleccionats per als Premis Gaudí amb els curtmetratges i que prèviament han passat per diferents festivals de cinema com el Festival de Màlaga o el de San Sebastián, amb molt bona acollida per part de la crítica i del públic.

L’acte és, segons apunta el partit, "una clara aposta per la cultura local, amb la intenció de fer d’altaveu del talent jove que tenim a la vila i de la necessitat de fomentar-lo i recolzar-lo". La regidora i candidata Neus Jordà, qui conduirà l’acte, exposa que "les dues produccions es troben en fase de promoció de cara a ser candidates als XV Premis Gaudí; per aquest motiu, val la pena ajudar-les en les seves carreres a través d’aquest acte".

En acabar les projeccions, Moragriega i Dunjó participaran d’un col·loqui en el qual parlar dels curtmetratges, de les seves inspiracions, les seves carreres i el vincle amb el poble.

El teatre obrirà les seves portes 30 minuts abans de l’inici i l’entrada és gratuïta, fins a exhaurir localitats. En acabar, s’oferirà un petit refrigeri a la sala del mateix teatre.

Edicions locals