L'FS Parets presenta els seus equips i jugadors per la temporada

El club paretà compta amb 16 conjunts per la 2022-2023

Esports

Els 16 equips del club van posar al pavelló municipal
Els 16 equips del club van posar al pavelló municipal | FS Parets

L'FS Parets va viure ahir la gran festa de presentació de la temporada 2022-2023. Els 16 equips que tindrà el club aquest curs van omplir el pavelló Joaquim Rodríguez en una jornada que va tenir festa i activitats de tota mena. El dia va acabar amb el partit del sènior de Tercera Nacional contra el CE Vacarisses, que va repartir un punt a cada equip.

La presentació va comptar un any més amb l'animació de l'empresa Esport Music i amb el sorteig d'un pernil com a activitat destacada. A més de jugadors, entrenadors i afició, la jornada va comptar amb la presència dels dirigents de l'FS Parets i d'una delegació de l'Ajuntament, encapçalada pel regidor d'Esports Alejandro Villena.

El club de futbol sala compta aquest any amb 16 equips, repartits en les categories de base amb un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins, dos infantils, dos cadets, tres juvenils i un infantil femení. La piràmide d'equips es tanca amb els tres sèniors, un femení i dos masculins, amb el primer equip jugant a Tercera Nacional després de l'ascens.

Futbol sala de nivell per acabar

Precisament el primer equip va ser l'encarregat de tancar la jornada amb el partit de lliga contra el CE Vacarisses. Al pavelló paretà es va presenciar un partit igualat, que es va posar 1-1 en els primers minuts. Els del Vallès Occidental es van avançar novament al minut 19, però els paretans van posar el 2-2 final al 34. D'aquesta manera, es va consolidar el repartiment d'un punt entre el conjunt local i el cuer. 

Ara mateix, l'FS Parets és catorzè a la lliga amb 10 punts, els mateixos que l'FS Castellar. El seu pròxim partit serà la setmana que ve a Mataró.

Edicions locals