El CF Parets demana el canvi de la gespa del camp de futbol 7

El club va recollir més de 400 firmes que va entregar a l'Ajuntament

Esports

El camp de futbol 7 es troba al costat del camp principal
El camp de futbol 7 es troba al costat del camp principal

El CF Parets dona un pas més en la seva demanda a l'Ajuntament perquè canviï la gespa del camp de futbol 7. El club ha recollit més de 400 firmes entre el veïnat, que va entregar a l'alcalde fa uns dies. Segons fonts del club, el camp és "impracticable" fins a tal punt que la Federació no els deixa jugar partits a la instal·lació.

L'estat actual de la gespa, que data de fa 22 anys, dista de ser ideal: "Té forats que provoquen lesions. Aquest any portem dues lesions greus, de menisc i genoll, i l'any passat ja en vam tenir quatre", afirma el director esportiu del club Xavi Balenyà. El directiu explica que segueixen utilitzant el camp per entrenar perquè no tenen "més espai", però reconeix que cada cop l'han d'usar "amb més compte". 

"Demanem una instal·lació digna per entrenar", assegura Balenyà. El director esportiu assegura que "tots els pares i mares del club han signat" per aquesta reivindicació. Balenyà també afirma que ja han fet aquesta reclamació a l'Ajuntament des de fa anys i "pels canals habituals", però que la resposta sempre ha estat que "ja es veurà si es pot fer". 

El tema va sortir al darrer ple municipal, a instància d'una pregunta del grup Parets per la República, i des del govern es va assegurar que estan estudiant el cas, però que la solució no serà ràpida.

Edicions locals