El CB Parets torna a reunir els millors equips preinfantils del país

El Torneig Vila de Parets se celebra entre dijous i dissabte al pavelló Joaquim Rodríguez

Esports

Clubs com el Barça, el Reial Madrid o el Joventut de Badalona tornaran a jugar a Parets
Clubs com el Barça, el Reial Madrid o el Joventut de Badalona tornaran a jugar a Parets | CB Parets

El Torneig Vila de Parets celebra la 27a edició aquesta setmana, entre el dijous i el dissabte. La competició del CB Parets reunirà un any més alguns dels millors clubs d'Espanya amb els seus equips preinfantil. Igual que en edicions anteriors, el torneig comptarà amb modalitat masculina i femenina amb setze equips cadascuna.

El pavelló Joaquim Rodríguez tornarà a omplir-se amb equips de tota Catalunya i alguns de la resta de l'estat. El torneig masculí comptarà amb la presència de cinc clubs d'ACB com són Barça, Reial Madrid, Joventut de Badalona, Baxi Manresa, Casademont Zaragoza i Bàsquet Girona. La resta d'equips seran: CB L'Hospitalet, UE Mataró, CB Sant Josep, Next MVP Badalona, CB Tarragona, JAC Sants, SE Santa Eulàlia, Basket Almeda, Levitec El Olivar i l'amfitrió CB Parets.

A la modalitat femenina, hi haurà un club de Primera Divisió, el Casademont Zaragoza, que estarà acompanyat de Barça CBS, Joventut de Badalona, Femení Sant Adrià, Bàsquet Girona, Bàsquet Cornellà, CE Sant Nicolau de Cerdanyola, Next MVP Badalona, UE Mataró, CB Les Franqueses, El Salvador Zaragoza, BF San Blas Alicante, SE Santa Eulàlia, Basket Almeda, Levitec El Olivar i l'amfitrió CB Parets.

L'edició de l'any passat se la van endur el Reial Madrid en categoria masculina, que va superar al Barça a la final. Al torneig femení, l'Advisoria Maresme es va imposar al Barça CBS, que va quedar subcampió amb els dos equips. Els equips del CB Parets van ser setzens als dos tornejos

Els partits es podran veure en directe al pavelló municipal, però els resultats i les estadístiques també es podran seguir a l'aplicació Swish, una de les patrocinadores del torneig.

Edicions locals