La pista de gel, novetat de la campanya de Nadal

S'ubicarà a la plaça del Doctor Trueta del 23 de desembre al 5 de gener i tindrà una superfície superior als 100 metres quadrats

Cultura

La pista de gel, novetat de la campanya de Nadal
La pista de gel, novetat de la campanya de Nadal

Una de les activitats més destacades d'aquest Nadal a Parets serà la pista de gel. L'empresa N-Ice Skating serà l'encarregada d'aquesta pista que, segons la licitació, s'ubicarà a la plaça del Doctor Trueta del 23 de desembre al 5 de gener.

Es tractarà d'una pista de més de 100 metres quadrats, amb tanques d'un metre d'altura com a màxim i que disposarà d'almenys un centenar de parells de patins amb menys de dos anys d'ús amb suficients mides per donar cobertura a tots els usuaris de la pista. La instal·lació també disposarà de prestatgeries suficients pels patins i sabates dels usuaris, així com un mínim de sis figures per ajudar els patinadors a mantenir l’equilibri.

Els nadals de 2018 i 2019 Parets ja va instal·lar una pista de gel, primer a Doctor Trueta i posteriorment a la plaça de la Vila.

L'encesa de l'enllumenat

El parc del Sot d'en Barriques va acollir el passat divendres 2 de desembre el gran acte d'encesa de l'arbre i dels llums de Nadal. Va ser en un acte que va comptar amb la nota musical de la molletana Nina Ros, qui va interpretar nadales i cançons del seu últim disc; a més, hi va haver polvorons, sucs i moscatell per als assistents. Amb la voluntat de disminuir considerablement la despesa econòmica associada a la il·luminació nadalenca i de reduir la contaminació lumínica, es va endarrerir l'encesa una setmana respecte de l'any passat i l’horari també es redueix una hora i mitja cada dia.

I aquell cap de setmana va ser el torn de la Fira de Nadal a la plaça de la Vila, amb parades dels comerços i entitats del municipi, i amb múltiples propostes pensades per a tots els públics, com per exemple: cartera reial, tallers infantils i fins i tot cercavila del Cap Gros de la Grossa de Nadal a càrrec d'El Mirall.

La cantant molletana Nina Ros en l'acte d'encesa de llums de Parets

Edicions locals