Dues jugadores del'FS Parets pugen al podi del campionat català comarcal

Aitana Rodríguez i Ivet Sorando van formar part de la selecció Girona - Osona - Maresme - Vallès Oriental

Esports

Aitana Rodríguez i Ivet Sorando amb el trofeu del tercer lloc
Aitana Rodríguez i Ivet Sorando amb el trofeu del tercer lloc | FS Parets

Aitana Rodríguez i Ivet Sorand, de l'FS Parets, van assolir la tercera posició al Campionat Comarcal de futbol sala, dins la selecció Girona - Osona - Maresme - Vallès Oriental de la categoria aleví femenina. Les del club paretà van pujar al podi després de superar la fase de grups i guanyar el partit pel tercer lloc.

El conjunt aleví femení va superar la fase de grups amb un triomf i una derrota, però va caure a la semifinal davant el combinat de Baix Llobregat - Catalunya Central per 3-1. L'equip de les paretanes es va refer pel partit pel tercer lloc i va superar a Tarragona - Terres de l'Ebre amb un clar 1-8.

Els campionats van tenir més podis baixvallesans. A la categoria aleví femenina, Sabrin Laoukili, de la UFS Mollet, es va proclamar campiona de la modalitat benjamí, mentre que Alazne Llaó, Sara Pineda i Júlia Rosa, de la Penya Blagurana Montmeló, van acabar en tercera posició amb la selecció cadet.

Els campionats, disputats durant les últimes setmanes per tota Catalunya i amb les finals a Blanes, van tenir jugadors de tots els clubs baixvallesans a les vuit categories, tant masculines com femenines. En el cas de l'FS Parets, va tenir set jugadors més en les seleccions masculines del Vallès Oriental.

Edicions locals