'El Trayecto', una oda a Parets feta pel músic local Paco Heredia

Divendres s'estrenava el documental 'El Trayecto', de Paco Heredia

Cultura, Societat

| Silvia Ferran / Aj. Parets

Divendres al vespre l’Ajuntament de Parets del Vallès va estrenar el documental El Trayecto, de Paco Heredia, al Teatre Can Rajoler. La projecció va ser gratuïta i oberta al públic que va assistir a l’estrena de la peça cinematogràfica on col·laboren artistes locals i d’altres països, amb l’objectiu de posar Parets al mapa cultural internacional.

Per al músic paretà i director del documental –Paco Heredia–, aquest treball és "una oda que he fet amb tota l'estima i respecte que mereix ser paretà; és un viatge de molts espais bucòlics i sobretot dins del que consolida el teixit cultural d'aquest poble, on hi apareixen unes quantes persones representatives d'aquest teixit".

Pel que fa al municipi de Parets, a l’obra hi han participat la dramaturga Queralt Riera, l’artista Iris Paris, la ballarina Katerina Lopez, el director de l'Escola de Música de Parets, Jordi Azagra, i el responsable del Centre d'Estudis Musicals María Grever, Ernesto Briceño.

L’elaboració del documental coincideix amb la posada en marxa de la segona fase de la campanya Enamora’t de Parets. En l'acte, l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destacava que “ha cobert totes les expectatives inicials que nosaltres preteníem encarregar en fer un documental com aquest. Tal com diu el nom, és un trajecte pel nostre poble amb persones del municipi del món de la cultura, artistes, músics, el món de la dansa. El músic i guitarrista Paco Heredia ha sabut agafar la idea de l’encàrrec i ha sortit un documental meravellós”.

Edicions locals