Salvador Illa: 'Parets no s’entendria sense els governs socialistes'

El primer secretari del partit socialista va participar a la tradicional trobada de Nadal del PSC de Parets

Política

Salvador Illa: 'Parets no s’entendria sense els governs socialistes'
Salvador Illa: 'Parets no s’entendria sense els governs socialistes' | PSC Vallès Oriental

El PSC de Parets va celebrar diumenge la tradicional trobada de Nadal al restaurant la Salut, que enguany s’ha pogut recuperar i desenvolupar amb normalitat sense les restriccions de la pandèmia. Unes 200 persones, militants, simpatitzants i també veïns i veïnes a títol individual van participar de la trobada i van poder sentir l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, que va comptar amb el suport del primer secretari del PSC, Salvador Illa.

Illa va assistir a la trobada per donar suport al candidat del PSC a Parets de cara les pròximes eleccions municipals i que actualment, és l’alcalde del municipi. “Allà on governem, com és el cas de Parets, s’està fent una bona feina”, així lloava el primer secretari del PSC la feina feta per Juzgado i el seu equip. El polític de la Roca del Vallès considerava que a Parets estan treballant “amb rigor i responsabilitat, sempre escoltant a tothom i tenint en compte les necessitats dels veïns i veïnes del municipi”.

“Parets no s’entendria sense els governs socialistes, per nosaltres aquest municipi vallesà és important”, recalcava Illa, qui va voler destacar que “hem vist fórmules diferents de govern que generen inestabilitat i no tenen una idea clara, i això contrasta amb l’estabilitat que donen els nostres governs, on com a Parets, hi ha uns objectius clars”.

Respecte de la situació a la comarca, Salvador Illa assegurava: “Estic esperançat i veig que es fa una bona feina des de la Federació i tots els ajuntaments, on governem es treballa bé i on no governem, s’estan generant alternatives”. La prioritat dels socialistes és “seguir fent feina per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i per acompanyar-los en un moment complex i difícil com l’actual”.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va agrair a Salvador Illa el seu suport i va explicar que la trobada de Nadal aquest any “és el tret de sortida de cara les eleccions municipals; d'aquí a sis mesos la gent decidirà el Govern que vol i, per tant, la trobada serveix també per copsar les sensacions dels veïns i veïnes de Parets, per escoltar-los i saber quins són els seus suggeriments i propostes”.

Juzgado va recalcar que el projecte socialista a Parets segueix vigent: “Durant aquest temps al Govern, hem fet molta feina, però volem continuar liderant el municipi per desenvolupar els projectes de futur que tenim planificats”.

L’acte dels socialistes de Parets va comptar també el primer secretari del PSC al Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez, i el secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández.

Edicions locals