La cavalcada dels Reis d'Orient a Parets anirà de Can Vila fins a la plaça de la Vila

Serà dijous de 17.30 h a 19 h, i cap a les 18 h també faran parada a la plaça Marcer

Cultura

La cavalcada dels Reis d'Orient a Parets anirà de Can Vila fins a la plaça de la Vila
La cavalcada dels Reis d'Orient a Parets anirà de Can Vila fins a la plaça de la Vila | Silvia Ferran / Aj. Parets

Ses Majestats els Reis d’Orient recorreran els carrers de Parets del Vallès dijous 5 de gener al vespre. La cavalcada sortirà de Can Vila a les 17.30 h i clourà a les 19 h a la plaça de la Vila.

Al voltant de les 18 h arribaran a la plaça Marcer, on es podran saludar els Reis i es recolliran cartes. Quan arribin a la plaça de la Vila, els tres Reis d'orient seran rebuts per l’alcalde i hi haurà la darrera recollida de cartes. Cal destacar que els caramels que es repartiran durant el recorregut de la cavalcada no contenen gluten.

 

D'altra banda, les cartes dels nens i nenes del poble també es poden deixar a les bústies reials que hi ha a la plaça de la Vila i a la plaça del Dr. Trueta, i també es poden enviar a l’adreça de correu electrònic reismagsdeparets@gmail.com.

El dia abans de la cavalcada, el 4 de gener, els nens i nenes que ho desitgin podran anar a fer el fanalet al taller de Can Butjosa, de 17 a 19 h, o bé durant la Cavalcada. I el dia de la cavalcada, la plaça de la Vila també acollirà un concert de Nadal, a les 18.15 h, per tal d’esperar l’arribada dels Reis.

L’organització de la cavalcada va a càrrec de l’Ajuntament de Parets i Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, amb la col·laboració d’Ara Sarau, l’Associació Rodola, la Colla del Ball de Gitanes, la Comissió de Festes, els Diables Parets, i el Club Patí Parets.

Edicions locals