La nova lliga de Gerard Piqué té tres jugadors paretans

Marc Pluvins, Guillem Ruiz i Pau Ruiz han estat seleccionats a la Kings League

Esports

Els germans Pau i Guillekm Ruiz juguen a El Barrio i Rayo de Barcelona
Els germans Pau i Guillekm Ruiz juguen a El Barrio i Rayo de Barcelona | Kings League

La Kings League, la nova lliga de futbol 7 impulsada per Gerard Piqué i l'streamer Ibai Llanos, té a les seves plantilles a tres jugadors paretans, Marc Pluvins i els germans Guillem i Pau Ruiz. La lliga, que es disputa al Port de Barcelona, proposa partits de futbol 7 amb noves regles, per fer-los més dinàmics i frenètics.

Parets, amb un total de tres jugadors del poble, Marc Pluvins i els germans Guillem i Pau Ruiz. Pluvins, exjugador del CF Parets, va ser seleccionat per l'equip 1K, presidit pel conegut exjugador Iker Casillas. Pel que fa a Guillem Ruiz, també exjugador del CF Parets i actualment a l'EC Granollers, va entrar al Rayo de Barcelona, club presidit per l'streamer Spursito. Finalment, Pau Ruiz, actual jugador del CF Parets, juga a El Barrio, de l'influencer Adri Contreras. 

L'altra part de la representació baixvallesana arriba des del CF Mollet UE, que té tres jugadors a la competició. Sergio Sánchez i Noel López tornen a compartir equip a la Kings League i ho fan a l'equip Los Troncos, de l'streamer Perxita; mentre que el porter Joan Canet realitza les seves parades al Rayo de Barcelona.

L'actuació dels sis jugadors en les dues jornades que porta la lliga està sent bastant bona, destacant les actuacions de Guillem Ruiz i Sergio Sánchez, que es troben entre els màxims golejadors de la lliga amb tres gols cadascun.

Marc Pluvins és el tercer paretà seleccionat per la lliga

Un futbol diferent

El paretà Pau Ruiz afirma que participar en la Kings League està sent "una experiència molt bona", ja que proposa un futbol 7 "molt dinàmic i amb molts gols" i centrat "en el show i l'espectacle". El jugador relata que un dels factors més sorprenents és la presència d'exjugadors professionals: "És el més boig, que un dia em toqui defensar al 'Kun' Agüero o a Joan Capdevila. És un extra de motivació jugar contra professionals i exjugadors de prestigi". A més, Ruiz afirma que els influencers que presideixen els clubs estan molt implicats: "Ens ha sorprès que tots els presidents ens tenen molt cuidats".

Sobre el procés de selecció, Pau Ruiz explica que el va animar el seu germà: "Ens vam presentar per provar sort, no esperàvem que ens agafessin. Cada fase ens veiem més a dintre fins que ens van seleccionar al draft". El defensa també afirma que és "molt especial" per a ell compartir una experiència amb el seu germà, tot i estar a equips diferents.

Tot i competir cada diumenge a la Kings League, Pau Ruiz segueix compromès amb el CF Parets: "Jo he comunicat al club que no vull deixar l’equip i que vull seguir tenint un compromís amb ells. Fa molts anys que estic al club".

Edicions locals