Montserrat Utrera, escollida número 1 de Podem Parets

Encara han d'acordar amb els comuns qui encapçalarà la llista electoral

Política

Montserrat Utrera, portaveu i responsable de feminisme de Podem Parets, ha estat escollida número 1 de la llista de la seva formació i podria encapçalar la candidatura d'En Comú Podem per a les eleccions municipals del maig.

L'acord marc entre els Comuns i Podem a Parets definia que el cap de llista seria un membre dels primers i que s'alternarien la resta de posicions entre ambdós partits. Així ho expressaven a aquest mitjà totes dues formacions. Tanmateix, ara no està tan clar.

Qui havia d'encapçalar el partit era en Marc Pardina, responsable de política municipal de Parets en Comú fins al passat mes de desembre, quan va decidir "marxar del partit i deixar la militància per raons personals". "No acabava de veure el projecte", diu Pardina, qui, amb tot, assegura que no hi ha hagut cap conflicte i reitera que els motius del seu comiat han estat personals i professionals. Alhora, estén la mà a Utrera per si necessita algun ajut.

La portaveu de Podem Parets explica que aquest divendres acabaran de definir alguns aspectes ben rellevants de la candidatura. Un d'ells precisament serà acordar si finalment el número 1 serà d'En Comú, com s'havia previst inicialment, o si serà la cap de llista de Podem Montserrat Utrera.

Podem presenta el seu nou equip

Dissabte 21 de gener a les 11.30 h, Podem Parets farà un acte per presentar el nou equip dinamitzador de la formació, format per Montserrat Utrera, Josep Manuel Ruiz, Roser Gómez, Ferran Rodríguez, Esteban Méndez i Josep M. Blanch. Serà en una assemblea oberta a la ciutadania que se celebrarà al parc del Sot d'en Barriques.

Edicions locals