Miquel Luque bateja el km 16 de La Mitja de Granollers

El nedador afronta un any ple de competicions i amb el punt de mira a París 2024

Esports

Jordi Madera i Miquel Luque van batejar el quilòmetre 16
Jordi Madera i Miquel Luque van batejar el quilòmetre 16

El paretà Miquel Luque va batejar dimecres un nou quilòmetre de La Mitja de Granollers, concretament el 16. Luque va compartir aquest reconeixement amb l'atleta Jordi Madera, de Les Franqueses. La cursa granollerina ha decidit enguany reconèixer la tasca dels dos esportistes paralímpics dedicant-li un quilòmetre compartit.

El president de l'AE La Mitja, Toni Cornellas, afirma que aquest gest és necessari: "Des de La Mitja creiem que era imprescindible donar visibilitat a un sector de l'esport que costa que la tingui. Parlem de dos esportistes vallesans paralímpics".

Miquel Luque es troba en plena preparació esportiva per intentar aconseguir enguany la marca mínima pels Jocs Paralímpics del 2024, a París. "No he fet mai La Mitja i no descarto fer algun altre esport. Ara em concentro en el meu, la natació, que estic molt concentrat en aconseguir ser-hi a París. Qui sap, potser de nedar m'animo a córrer", comenta el nedador. L'esportista també afirma que enguany el gran objectiu és el Mundial de Manchester (Anglaterra) de finals d'agost, però que disputarà moltes més competicions per tot el món durant el 2023.

Tot i aquest tenir l'agenda completa, Luque es mostra cautelós amb les lesions: "Cada cop costa més estar al 100% i superar totes les lesions. Ara mateix arrossego una a l'espatlla que espero que no m'impedeixi competir".

 

Edicions locals