El CF Parets canvia tot l'equip tècnic en busca de la salvació

El cos tècnic del Juvenil A, encapçalat per Viri Álvarez, agafa el control del primer equip

Esports

Alex Cano i Viri Álvarez, dos dels membres del nou cos tècnic
Alex Cano i Viri Álvarez, dos dels membres del nou cos tècnic | Xavier Galiana

Sergi Casanovas

El primer equip del CF Parets ha fet un canvi radical per revertir el rumb de la temporada. L'equip tècnic format per Alex Rodríguez, Javi López, Àlex Pey i David García deixa la banqueta paretana i deixa el seu lloc al nou cos tècnic, format per Viri Álvarez, Àlex Cano i David Rodríguez, procedent del Juvenil A del club paretà.

El president del CF Parets, Raul Soto, explica els motius del canvi: "Els resultats sobretot. L’equip sembla que no acabava d'arrencar amb massa empats". A més, el president creu que l'antic cos d'entrenadors podria estar pensant a deixar el projecte a final de temporada, així que es va optar per fer la substitució ja.

La decisió de promocionar els tècnics del juvenil és "una aposta del que tenim a la casa i de promocionar gent del club", una filosofia que segueixen al club paretà, segons explica Soto. El dirigent també creu que Viri Álvarez és una persona "amb molt bagatge al club" i que mereixia aquesta oportunitat.

L'equip d'Álvarez, Cano i Rodríguez arriba a la banqueta del primer equip després d'haver estat tres anys amb el Juvenil A. El nou entrenador del primer equip, Viri Álvarez, afronta el repte amb optimisme: "Se'm va oferir l'oportunitat i al cos tècnic ens veiem preparats". El tècnic té clar els seus objectius per aquesta temporada: "Volem salvar la categoria". De moment, el CF Parets és últim de Primera Catalana amb 11 punts i a tres de la permanència.

Debut amb derrota

Viri Álvarez i companyia ja van dirigir a l'equip a l'últim partit, on els paretans van perdre contra el CF Lloret per 2-0. Tot i la derrota, l'entrenador fa bon balanç de la seva primera experiència: "L'equip ha respost bé i sobre el camp es va veure un bon Parets. Llàstima del resultat, però hem de seguir en aquesta línia". El preparador creu que el que més li falta a l'equip ara mateix és "guanyar i agafar confiança". La pròxima oportunitat la tindran aquest dissabte a les 16 h en el partit contra el CD Bescanó, un dels rivals directes de la part baixa de la taula.

Edicions locals