El temporal de pluja provoca un esvoranc a l'avinguda Verge de Montserrat de Parets

Els operaris treballen des de la tarda d'ahir a la via que també ha quedat afectada per una esquerda de grans dimensions

Societat

El temporal de pluja provoca un esvoranc a l'avinguda Verge de Montserrat de Parets
El temporal de pluja provoca un esvoranc a l'avinguda Verge de Montserrat de Parets | Neus Jordà

El temporal de pluja viscut en les últimes hores ha ocasionat un esvoranc a l'avinguda Verge de Montserrat de Parets. Els operaris treballen des de la tarda d'ahir a la via que també ha quedat afectada per una esquerda de grans dimensions que recorre bona part de l'avinguda.

A banda de l'esvoranc, el qual es troba a prop de la zona de contenidors que hi ha a l'alçada del camí de Can Vinyeta, la pluja també va rebentar una canonada i hauria provocat afectacions d'aigua a unes 150 famílies veïnes de la zona, segons va informar l'Ajuntament.
 
Des de Parets per la República-Junts per Catalunya, la seva regidora i candidata a l'alcaldia, Neus Jordà, ha denunciat que en reiterades ocasions havien demanat al Consistori que s'arrangés la via: "Fa temps que venim denunciant el seu mal estat. És un camí que utilitzen moltes famílies per anar a l'escola", afegia Jordà qui recordava que els socialistes l'havien marcat com a "camí escolar segur", però que no hi haurien fet cap actuació de millora, segons Jordà.
 
 
 
 

Edicions locals