L'entitat Niu d'Art celebra el 30è aniversari amb un recital obert

Can Rajoler acollirà la celebració el pròxim dissabte 25 de febrer

Cultura

Fa 20 anys, durant la celebració que Niu d'Art va fer pels 10 anys de la seva fundació
Fa 20 anys, durant la celebració que Niu d'Art va fer pels 10 anys de la seva fundació | Niu d'Art

La sala d'exposicions de Can Rajoler, acollirà el pròxim dissabte 25 de febrer, a les 11.30 h, un recital de poesia amb micròfon obert  per celebrar el 30è aniversari de l'entitat cultural Niu d'Art Poètic.

Amb aquesta nova proposta, l'entitat recupera un dels seus actes més tradicionals, després de tres anys en blanc a causa de la pandèmia de la Covid.

"No hem preparat res especial, només volem continuar donant veu a tothom que s'acosti", explica el seu president, l'Isidre Oller, qui recorda amb emoció el darrer aniversari celebrat: "Va ser pels 27 anys i vam recordar 17 poetes i rapsodes del Niu d'Art o amics, ja traspassats".

Una entitat nascuda el 1993

Niu d'Art va néixer un 18 de febrer de 1993. Ho va fer sota la direcció de Jaume Anfruns, amb un total de quinze rapsodes i amb un "ambient festiu, complaent", tal com especifica l'acta de fundació de l'entitat, la qual també recull la seva declaració d'intencions: "Primeres abelles d'un eixam que vol créixer i vol endinsar-se dins aquest món de somnis que s'amollen per sorgir enfora i per florir en un jardí sense ombres".

Edicions locals