El 60è aniversari del Pau Vila, guanyador de la rua del carnaval de Parets

L'esdeveniment va aplegar diumenge al matí gairebé un miler de disfresses

Cultura

El 60è aniversari del Pau Vila, guanyador de la rua del carnaval de Parets
El 60è aniversari del Pau Vila, guanyador de la rua del carnaval de Parets | Silvia Ferran / Aj. Parets

La gresca i la disbauxa van omplir els carrers i el pavelló municipal de Parets diumenge al matí en una jornada en la qual van participar gairebé un miler de persones disfressades.

Un any més, sa Majestat el Rei Carnestoltes va visitar Parets del Vallès per omplir els carrers i places de festa, de gresca i de disbauxa al municipi. La celebració va començar el diumenge 19 de febrer al carrer Monistrol i va continuar pels carrers de la vila fins a arribar al pavelló municipal per superar els rècords de participants amb prop d’un miler de disfresses. En total, durant la festa es van repartir 12 premis, entre disfresses individuals i comparses, i es va comptar amb la participació de 14 comparses, d’infantils i d’adults, a més de la participació i assistència d'altres persones de Parets i rodalia.

Enguany, hi ha hagut un total de 12 premis i els guanyadors han estat: neolític, Ironman i volcà, pels premis individuals d'adults; costurera, pollet i Harry Potter, pels premis individuals infantils; Wonderland (Parets) i Il·luminem el món (Parets), per a les comparses infantils; Ánimas Anóminas (Santa Perpètua de Mogoda) i Donde Vamos la liamos (Santa Perpètua de Mogoda), per les comparses d’adults; i, finalment, les vencedores del primer premi de comparses d’adults locals va ser per a la comparsa 60 Aniversari Pau Vila (Parets) i el segon premi de comparses d’adults locals, per a la comparsa Nos va a ir de cine (Parets).

Pel que fa a la participació de comparses, enguany hi va haver quatre comparses infantils, totes elles de Parets, i 10 comparses d'adults, i les d'adults van ser repartides amb: cinc comparses de Parets, dos de Santa Perpètua de Mogoda, una de Montmeló i una de Montcada i Reixac. Tot plegat significa un augment respecte a l'any passat on hi va haver quatre comparses d'adults i quatre d'infantils.

Edicions locals