'Butxaca de cançons 2', música popular amb essència paretana

Divendres es presentava al Sot d'en Barriques aquest segon volum, que inclou 42 temes tradicionals

Cultura, Societat

'Butxaca de cançons 2', cançons populars amb essència paretana
'Butxaca de cançons 2', cançons populars amb essència paretana

"Jo tinc una pilota que bota, bota, bota...". Així arrencava divendres a la tarda el recital amb el qual es donava a conèixer el recull musical Butxaca de cançons 2 fet per l'Escola Municipal de Música de Parets i amb la participació de les mestres d'infantil dels centres educatius del poble.

El director de l'Escola de Música de Parets, Jordi Azagra, explicava als assistents al Sot d'en Barriques just abans que comencés a sonar la música que en aquest segon volum han tornat a enregistrar "cançons populars amb uns arranjaments específics perquè sonin un pèl diferent".

S'ha tractat d'un procés de treball d'uns deu mesos i que ha conclòs amb unes 42 cançons que estan disponibles en memòries USB que es lliuraran durant aquesta setmana als alumnes de P3, P4 i P5 de les escoles paretans. A més, pròximament es podran sentir els temes a plataformes digitals com Spotify.

Més enllà de la mateixa creació musical, la regidora d'Educació, Casandra Garcia, destacava que enguany han volgut fer una activitat al poble on aplegar els infants disfressats el divendres de carnaval: "Vam pensar que era una bona tarda perquè ens poguéssim ajuntar". En acabar el concert, hi va haver una xocolatada per a tots els assistents.

Edicions locals