Montserrat Folguera tornarà a ser la número 2 d'Ara Parets ERC

El partit farà un acte aquest dimarts a la tarda, amb la presència de Junqueras i un homenatge a Txusa Mulà

Política

Montserrat Folguera tornarà a ser la número 2 d'Ara Parets ERC
Montserrat Folguera tornarà a ser la número 2 d'Ara Parets ERC | Ara Parets ERC

L'actual regidora d'Ara Parets ERC Montserrat Folguera concorrerà als comicis municipals com a número 2 del partit per segona vegada consecutiva.

Durant els 19 mesos de govern encapçalat per Jordi Seguer, Folguera va gestionar diverses regidories com Gent Gran, Habitatge, Mobilitat, Joventut, Relacions Institucionals i Ocupació.

La regidora republicana, que el 2019 s'hi presentava com a independent, viu a l'Eixample des de fa 29 anys i és mestra de l’escola Lluís Piquer des de fa 25. A més, durant 8 cursos va ser directora del centre escolar i 5 anys va ser-ne cap d'estudis.

Folguera també ha impartit classes a l'escola Sant Vicenç de Mollet i a l'escola del Bosc de Barberà del Vallès, i del seu currículum en destaquen els títols de Magisteri per la UAB i també la llicenciatura de Filosofia i Lletres (Pedagogia) a la UAB.

Junqueras, en l'acte del partit al Teatre de Can Rajoler

Coincidint amb l'anunci de la número 2 d'Ara Parets ERC, el partit organitza un acte aquest dimarts a la tarda al Teatre de Can Rajoler, al qual assistirà el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras.

En l'esdeveniment, que durà el nom de Més forts per tornar-hi, hi intervindran també el candidat de la secció local d'ERC a les municipals, Jordi Seguer, i la regidora i coportaveu Kènia Domènech.

L'acte, a més, servirà per homenatjar la Txusa Mulà, militant d'Ara Parets ERC i membre l'Associació Fotogràfica Parets que va morir el gener del 2022.

Edicions locals