Empresonat un home acusat de robar en bars i fleques de localitats com Parets

El presumpte lladre hauria actuat a diversos municipis del Baix Vallès i el Maresme

Societat

Empresonat un home acusat de robar en bars i fleques de localitats com Parets
Empresonat un home acusat de robar en bars i fleques de localitats com Parets

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Mollet han detingut un home acusat d'una quinzena de robatoris amb força a bars i fleques del Baix Vallès i el Maresme. El detingut, que, entre d'altres, va actuar a Parets, va ingressar a presó el passat 1 de març.

Agents de la comissaria molletana van detenir un home després d’haver comès un robatori amb força a un establiment de Santa Perpètua de Mogoda i els investigadors n’han pogut establir vincles amb altres fets a altres municipis propers.

Pels volts de les 5 h el comandament de torn de Santa Perpètua de la Mogoda va alertar totes les patrulles de la regió que s’acabava de produir un robatori amb força mitjançant el mètode del trencament de persiana metàl·lica. Les imatges recollides pel sistema de videovigilància van arribar també als agents de Seguretat Ciutadana de Mollet del Vallès, que van reconèixer sense cap mena de dubte un delinqüent habitual que hi viu al municipi.

Els agents van localitzar aquesta persona de camí a casa seva. Durant la identificació, van comissar un dels mòbils que portava i que va resultar ser el del propietari de l’establiment que presumptament acabava de violentar.

Les gestions dels investigadors de la comissaria de Mollet del Vallès, en coordinació amb els de les comissaries de Premià de Mar i Mataró, han pogut establir vincles plausibles amb fets comesos a la Llagosta, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Premià de Mar, Montgat, Masnou i Mataró. L’objectiu dels robatoris, sempre comesos amb un mateix patró d’actuació, eren els diners i objectes de valor que s’hi poguessin trobar a l’interior.

El detingut, que va passar a disposició el passat 1 de març, va ingressar a presó per ordre del Jutjat de Guàrdia de Mollet del Vallès.

Edicions locals