El CA Parets presenta la temporada amb prop de 250 atletes

Tots els esportistes del club es van reunir a la Sala Basart de la Cooperativa

Esports

Els atletes del club van omplir la Sala Basart
Els atletes del club van omplir la Sala Basart | Ajuntament de Parets

El Club Atletisme Parets va celebrar el passat divendres la seva presentació oficial de la temporada 2023. L'acte va comptar amb els prop de 250 atletes del club i la intervenció del president de l'entitat, Salva Corbera, i de representants de l'Ajuntament, encapçalats per l'alcalde Francesc Juzgado. La Sala Basart de la Cooperativa va ser el lloc escollit per aquesta presentació.

El president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera, es va mostrar satisfet amb la presentació i amb l'inici de temporada del club: “Tenim prop de 250 atletes, pensem que ens podem sentir orgullosos i els mesos que portem de temporada estem molt contents". Corbera també té clars els objectius per aquest any: "Volem consolidar-nos com a club, fins ara hem tingut resultats destacables com a individuals, i la idea és que comencem a desacatar com a clubs. Enguany, ja hem aconseguit participar en campionats de Catalunya de clubs i esperem seguir creixent i implementant el nostre club”.

El regidor d'Esports, Alejandro Villena, va destacar la importància de l'entitat a l'esport local: “Pensem que el club està fent la feina molt bé, que aposta molt per la formació i això es nota quan arriben els resultats amb equips i corredors que competint a campionats de Catalunya i d’Espanya. Per Parets és un orgull tenir una entitat esportiva de la magnitud del Club Atletisme Parets que dona una alternativa a esports col·lectius”.

 

Edicions locals