Aleix Rosell, primera novetat de la llista d'Ara Parets ERC

Rosell, de 27 anys i molt vinculat al Club Bàsquet Parets, ocuparà la tercera posició

Política

Aleix Rosell, primera novetat de la llista d'Ara Parets ERC
Aleix Rosell, primera novetat de la llista d'Ara Parets ERC | Ara Parets ERC

Ara Parets Esquerra Republicana continua desvetllant la llista electoral i dimarts al vespre arribava la primera novetat. El paretà Aleix Rosell Balada, de 27 anys, serà el tercer de la candidatura, darrere d'en Jordi Seguer (candidat) i la Montserrat Folguera.

Nascut i crescut a Parets del Vallès, Rosell està fortament arrelat a la població, especialment al Club Bàsquet Parets, on ha jugat gairebé tota la seva vida, i des de ja fa uns anys forma part del primer equip, actualment a Segona Catalana.

L'Aleix Rosell és publicista de formació, treballa com a especialista de màrqueting digital a una empresa industrial de Granollers. I abans de treballar en l’àmbit del màrqueting digital va estar al departament de Comunicació de l’Ajuntament de Parets, on assegura que li va començar a "aflorar un interès més fort per la política municipal".

La novetat dels republicans, Rosell, creu "en una política honesta, on els esforços se centrin en els interessos i el bé de la població, i no en l’interès d’un mateix amb obres faraòniques per davant de les necessitats més evidents". Alhora, considera que "Ara Parets ERC té el millor equip per estar al capdavant de l’Ajuntament de Parets; ho vam demostrar en els 19 mesos de mandat previs a la moció de censura, on va quedar de manifest que els ciutadans i les ciutadanes eren la nostra prioritat".

Rosell ocuparà la posició número 3 d'ERC, lloc que havia ostentat en els darrers dos mandats la Kènia Domènech, actual coportaveu de l'agrupació local. Ara per ara encara no s'ha desvelat quin serà el seu lloc a la llista electoral.

Edicions locals