Parets per la República engega una campanya en línia per rebre propostes per al programa electoral

Els darrers mesos ja han recollit propostes del veïnat ubicant el Chester en diferents barris del poble

Política

Neus Jordà, en l'estrena del Chester al Sot d'en Barriques
Neus Jordà, en l'estrena del Chester al Sot d'en Barriques | Parets per la República

Parets per la República ha activat un Google Forms per rebre propostes de la ciutadana de cara al programa electoral. Si bé ja ho han estat fent els darrers mesos ubicant el Chester en diferents barris i espais del poble perquè la gent que hi passés hi pogués seure per compartir les seves inquietuds sobre Parets, ara ho amplien a la xarxa.

El formulari, sota el nom d'Escriu-nos. Volem escoltar-te, pregunta a la ciutadania quins són els assumptes més urgents per millorar a Parets, amb gairebé una vintena d'opcions: neteja de la via pública, serveis socials, manteniment dels pavellons, energies verdes, actualitzar el camp de futbol, salvar el comerç local, treballar com a comunitat, apostar per la mobilitat sostenible, feminisme, educació, seguretat ciutadana, oferta cultural i entitats, piscina Miguel Luque, habitatge, joventut, infància, transparència i comunicació municipal, i estat de les voreres i carrers.

A banda d'això, hi ha l'apartat d'altres, on escriure aquella categoria que es consideri, així com un espai obert per fer arribar qualsevol altra proposta o explicació al partit encapçalat per Neus Jordà.

Edicions locals