La festa dels 60 anys del Pau Vila, aquest dissabte

Serà a partir de les 11.30 h i hi participaran diverses entitats de cultura popular de Parets

Societat

Alumnes i docents de l'Escola Pau Vila es feien aquesta fotografia el divendres 3 de març
Alumnes i docents de l'Escola Pau Vila es feien aquesta fotografia el divendres 3 de març | Escola Municipal Pau Vila

L'Escola Municipal Pau Vila celebrarà aquest dissabte, a partir de les 11.30 h i al llarg de tot el dia, la festa commemorativa del seu 60è aniversari. L’activitat s’iniciarà amb una benvinguda, una visita a l’escola, una exposició fotogràfica i l’olivera dels bons desitjos, així com, amb la tertúlia Espai de les famílies, alumnes, exalumnes i mestres.

La jornada commemorativa prosseguirà amb la inauguració de la placa de l’efemèride i els parlaments institucionals, acompanyada d’un ball de gegants a càrrec de l’associació Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets i d’una demostració de la Colla Castellera Manyacs de Parets. A les 14 h hi haurà una botifarrada de germanor per a tots els assistents.

A la tarda hi haurà una interpretació de l’associació Gitanes de Parets, una actuació de Diables Parets a través un taller d’iniciació al correfoc, i el ball del gegant i els capgrossos del Pau Vila.

Per finalitzar la jornada, a les 18 h, es comptarà amb una actuació musical del grup de rock and roll Notabú que posarà fi a la festa del 60è aniversari del centre educatiu.

Edicions locals