La fundació ONAT guanya el premi al foment dels valors en l'esport

L'entitat de Parets va ser reconeguda per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals

Esports

La fundació paretana va recollir el premi de l'ACGEP
La fundació paretana va recollir el premi de l'ACGEP | ONAT Foundation

La fundació paretana ONAT va recollir el passat dissabte el premi al Foment dels Valors en l'Esport, entregat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP). L'entitat va reconèixer la tasca d'ONAT en la promoció de l'esport inclusiu en una gala celebrada a Martorell on també es van premiar altres entitats i associacions de tota Catalunya.

L'ACGEP va distingir a l'organització paretana per "la seva promoció destacada i constant de l'Esport inclusiu, amb l’objectiu de fer de l’esport una eina per a la inclusió social de col·lectius marginats i de persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials". Entre les activitats destacades d'ONAT hi ha els Premis Inclusius de l'Esport Català, que a finals d'any celebraran la seva cinquena edició i pels quals ja s'han publicat les bases i s'ha obert el termini d'inscripcions.

L'activitat d'ONAT no s'atura, ja que aquest divendres organitzarà el primer Congrés de l'Educació física i l'Esport Inclusiu, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. La jornada se celebrarà al Campus Mundet de la UB.

Edicions locals