La Generalitat invertirà tres milions d'euros per millorar el CAP de Parets

S'ha compromés a fer-ho els pròxims dos exercicis

Societat

A la plaça de la Vila: Joan Martorell, Manel Balcells, Jordi Seguer, Carme Herrero i Aleix Rosell
A la plaça de la Vila: Joan Martorell, Manel Balcells, Jordi Seguer, Carme Herrero i Aleix Rosell | Ara Parets ERC

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, va anunciar dimarts una inversió aproximada de 3 milions d'euros per millorar i posar al dia el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Parets en els dos pròxims anys.

"Els paretans i les paretanes necessiten la posada al dia i la millora del CAP. Calen uns espais comuns per a desenvolupar totes les activitats sanitàries que necessita la comunitat", deia Balcells dimarts en la seva visita al municipi paretà, conjuntament amb la candidatura d'Ara Parets ERC, en plena campanya electoral. Amb tot, Balcells va remarcar que la inversió s'executarà "guanyi qui guanyi el 28 de maig, perquè a Parets li convé".

L'ambulatori es va inaugurar fa 33 anys i, segons lamenten els republicans paretans, "des d'aleshores no s'ha fet una gran actuació". En aquesta línia, Ara Parets ERC ja compta amb la proposta de remodelar l'ambulatori al seu programa electoral.

Sobre aquest compromís del Govern català, Jordi Seguer, el candidat dels republicans paretans, va dir: "Tal com vam fer amb l'institut escola el 2020, ara desencallem amb una nova demanda de la ciutadania. Som garantia que sempre pensem en la millora de la qualitat de vida i que busquem els acords amb la Generalitat".

Sociosanitari ambulatori a la residència

Fa alguns mesos també es va confirmar que el Govern Català ha concedit una subvenció de més de 400.000 euros per a la millora de la residència centre de dia Pedra Serrada on cal arranjar els degotalls i posar aire condicionat a les habitacions. Uns diners provinents dels fons europeus Next Generation. Sobre aquest equipament, Seguer també va prometre durant la visita de Balcells que si Ara Parets ERC torna a l'alcaldia, proposaran utilitzar dues de les plantes de l'actual residència, buides des de fa 10 anys, com a sociosanitari ambulatori.

Edicions locals