Carrizosa avala acords entre Ciutadans i ERC a Parets

El partit taronja va anunciar dimarts les seves propostes per ampliar la presència policial al poble

Cultura

Carlos Carrizosa i Manuel Losada, durant la roda de premsa de dimarts
Carlos Carrizosa i Manuel Losada, durant la roda de premsa de dimarts | Ciutadans Vallès Oriental

En un context local en què les relacions de Ciutadans són molt més fluides amb ERC que no pas amb el PSC, el president del partit taronja al Parlament, Carlos Carrizosa, avala la formació paretana a arribar a acords amb qualsevol partit.

Durant la ronda de visita que Carrizosa va fer dimarts arreu de diferents municipis de la comarca, aquest va afirmar: "Els nostres candidats seran lliures de fer els pactes que considerin convenients en benefici dels seus pobles i les seves ciutats". Qüestionat per si formar govern amb ERC seria possible, ho considerava difícil tot i que deixava la porta oberta a fer-hi pactes plegats: "Governar amb Esquerra Republicana, avui per avui, em sembla una mica política-ficció, però arribar a acords amb qualsevol partit en benefici dels ciutadans sí que ho farem".

Més presència policial

En la visita de Carrizosa a la comissaria de la Policia Local, el partit va reclamar més presència policial al municipi. El candidat de Ciutadans Parets, Manuel Losada, va assegurar que si governa incorporarà quatre agents més al cos de policia local i hi afegirà una patrulla nocturna més. "És una proposta que portem al programa electoral, però també la vam portar el 2019 i el 2015, perquè no s’ha fet l’ampliació d’agents amb la intensitat que demandàvem", explicava Losada.

El president dels liberals a Catalunya també va avançar que la formació reclamarà a la conselleria d’Interior reforçar el nombre d’efectius de Mossos d’Esquadra que han de cobrir la zona de Parets, perquè la ràtio actual és inferior de la que correspondria. "No diré que Parets és una ciutat insegura, però la gent agrairia més vigilància, sobretot a la nit", hi afegia.

Edicions locals