L'Ajuntament informa que l'aforament de la piscina descoberta serà de 339 persones

Aquest dimecres a la tarda es faran les portes obertes del nou equipament

Societat

Imatge de la setmana passada, quan estaven acabant de col·locar la gespa
Imatge de la setmana passada, quan estaven acabant de col·locar la gespa

L'Ajuntament de Parets ha informat que "l'aforament màxim de tota la instal·lació (de la nova piscina descoberta) serà de 339 persones".

La setmana passada, SomParets publicava la dada que apareix al projecte bàsic i d'execució de les obres, redactat pels adjudicataris Pérez Piñana Arquitectes i penjat al portal del contractant, en què els arquitectes proposen un aforament total de 202 persones a la piscina. Segons aquesta xifra, que feia referència exclusivament a les zones exteriors de la instal·lació, la piscina paretana seria la que té menys aforament del Baix Vallès.

Tanmateix, segons el Reglament del servei de la piscina municipal descoberta, que l'Ajuntament ha enviat aquesta setmana al mitjà de comunicació, l'aforament definitiu de la piscina seria un 67,82% més elevat del que proposaven els arquitectes redactors. Cal destacar, però, que el reglament no especifica si aquest aforament de 339 persones fa referència a tota la instal·lació o només a les zones externes.

Portes obertes, dimecres

D'altra banda, dimecres de 18 h a 21 h se celebrarà la jornada de portes obertes de la piscina municipal descoberta al parc fluvial, que té una superfície de parcel·la de 2500 metres quadrats, 1.000 metres quadrats dels quals estan destinats a espai de repòs.

Edicions locals