Jordi Turull: 'Votaré molt convençudament la Neus Jordà'

La candidata de Parets per la República assegurava que s'està vivint "un canvi de cicle i cal que canviï la gent que hi ha al capdavant"

Política

Jordi Turull: 'Votaré molt convençudament la Neus Jordà'
Jordi Turull: 'Votaré molt convençudament la Neus Jordà'

El parc de la Linera acollia diumenge a la tarda l'acte central de campanya de Parets per la República-Junts i, com no podia ser d'una altra manera, el paretà Jordi Turull en va ser protagonista. Fa quatre anys, aleshores en un acte celebrat a la Sala Basart de la Cooperativa, Turull també donava suport a la formació política però aleshores ho feia per videotrucada des de la presó de Soto del Real.

El secretari general de Junts per Catalunya i un dels ideòlegs de Parets per la República va acompanyar diumenge la candidata Neus Jordà, a qui va assegurar que –òbviament– la votaria. El seu suport cap al partit paretà i cap a Jordà el va refermar en diverses ocasions al llarg dels tres quarts d'hora que va durar el míting.

"A l'hora de votar has de tenir tranquil·litat que qui hi ha a l'Ajuntament tenen la millor actitud, perquè les propostes poden sortir, et pots assessorar per tècnics...", deia Turull, qui hi afegia: "Si alguna m'entusiasma de la Neus és la seva actitud positiva, una actitud d'escoltar molt. Si no escoltes, no entens; i si no entens, no actues, o actues i la fots a les boires".

Alhora, l'exconseller de la Presidència, li recordava a l'alcaldable: "Si mai tens un dubte entre defensar els interessos de Parets o els interessos de partit, sempre els de Parets.  Sempre t'ho he dit, i tu ho has fet". Per tot plegat, Turull va concloure dient: "Votaré molt convençudament la Neus Jordà".

"Estem en un canvi de cicle i cal que també canviï la gent que hi ha al capdavant"

Per la seva banda, la número 1 de la llista de Parets per la República, Neus Jordà, també va fer èmfasi en els motius pels quals la ciutadania hauria de votar la seva formació: "Podem triar els de sempre i la seva deixadesa, o apostar per Parets per la República-Junts, un equip amb projecte i amb unes prioritats molt diferents, gent que pensem només en el benestar de la ciutadania sense interessos ni protagonistes".

Jordà, alhora, destacava que el fet d'haver entrat a govern el 2019 i haver-hi estat durant 19 mesos els va servir per aprendre molt. "Però el temps a fora de govern també ens ha servit per ser més fortes com a partit", hi afegia Jordà, qui també incidia en el fet que cal un canvi al govern paretà. "Després de fer molt carrer, t'adones que la gent demana solucions i que han canviat les prioritats, i ara busquem solventar la solitud, millorar l'educació, treballar l'educació emocional, la igualtat, el feminisme... Estem passant a una altra etapa i és important que per poder treballar aquestes coses hi hagi gent preparada i que s'ho cregui realment. Els que porten tota la vida al mateix lloc, aquest canvi no el faran. Estem en un canvi de cicle i cal que també canviï la gent que hi ha al capdavant".

L'acte també va servir per recordar algunes de les principals propostes del seu programa electoral, com un nou pla de voreres, naturalitzar el llac dels ànecs o disposar d'una nau cultural per a les entitats, entre d'altres.

 

Edicions locals